Trabzon'da Maraş Caddesi için yeni proje! Başkan tarih verdi

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısı yapıldı.

Trabzon'da Maraş Caddesi için yeni proje! Başkan tarih verdi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantıları başladı. Toplantıya başkan Murat Zorluoğlu Başkanlık etti. 40 madde görüşülmek üzere komisyonlara havale edildi.

Toplantının öncesinde Başkan Zorluoğlu Haziran ayında yapılan çalışmalar hakkında meclisi bilgilendirdi.

Murat Zorluoğlu şunları söyledi;

MARAŞ CADDESİNDE SIRA CEPHE SAĞLIKLAŞTIRMASINDA BAŞKAN TARİH VERDİ

Hepimizin yoğun katılımıyla Kahramanmaraş Caddesi hizmete girdi. Şehrimize çok yakıştı, çok beğeni topladı. Sıra buradaki binaların cephe sağlıklaştırmasına geldi. Projesi yapılmıştı. Kuruldan karar bekleniyor. Turizm sezonu sonrasında tabela kirliliği ortadan kalacak ve güzel bir yapıya kavuşacak.

KTÜ YOLU PROJESİ SONRASI YENİ TALİMAT: KALKINMA DEVREDEN ÇIKACAK

KTÜ yolu projesi tamamlandı ve hizmete girdi. Çok güzel bir yol oldu. Bu özellikle Farabi ve Tıp Fakültesine acil ulaşım durumunda kullanılacak bir yol oldu. Arkadaşlarımıza talimat verdim. Yukarıya doğru devam ettirebilir miyiz diye. Kalkınma Mahallesini kullanmadan sahile inebilir miyiz diye. Bu fikir bunu gerçekleştirmek için çalışma yapacağız. 

BETON SATRALİ HİZMETE GİRİYOR

Trabzon'da 3 ayrı noktada beton santrali kuruyoruz. Araklıda olan tamamlandı. Hizmete başlıyoruz. Saatte 100 metreküp beton üretecek bir beton santrali olacak. Biri zaten Ortahisar'da var diğerini de Vakfıkebir’e yapacağız.

AVNİ AKER MİLLET BAHÇESİNDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR! 10 BİNA 

Avni Aker Millet bahçesinde çalışmalar deva ediyor. Batı kısmındaki binaların cephe sağlıklaştırmasını yapacağız. 10 binanın çalışması tamamlandı. Toplam 18 binanın sokak sağlıklaştırması yapılacak. Tamamlandığında güzel bir görünüme kavuşturulacak.

Haber61 - Haber Servisi - 


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber