Trabzon'da ‘Maddeye Değil Spora Bağımlı Ol’ turnuvası ödülleri verildi

TSFAD tarafından organize edilen ‘Maddeye Değil Spora Bağımlı Ol’ turnuvası ödül töreni yapıldı.

Trabzon'da ‘Maddeye Değil Spora Bağımlı Ol’ turnuvası ödülleri verildi

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonsporlu Futbol Adamları Derneği tarafından ‘Maddeye Değil Spora Bağımlı Ol’ ödül töreni Trabzon Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından konuklara Uyuşturucunun zararlı etkileri ve kurtuluş yöntemleri anlatıldı.

TÖRENİN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Trabzonsporlu Futbol Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nurettin Balaban yaptığı konuşmada, “Ülkemizdeki kentleşmenin getirdiği zorunluluktan dolayı, çocuklarımızı sokağa çıkaramadık. Böylece çocuklar bilgisayar başında kaldı. Biz maddenin geleceğimize nasıl zarar verdiğini bildiğimiz çocuklarımızı sporun içine çekmek istedik. Herkese katıldığı için teşekkür ederim” dedi.

Ardından ‘Maddeye Değil Spora Bağlı Ol’ Futbol Turnuvası’nın görselleri slayt şeklinde katılımcılara gösterilirken daha sonra ise eski Trabzonsporlu ve TSFAD Başkanı Fatih Tekke’nin golleri davetlilerden büyük alkış aldı.

Ödül Törenine davet edilen fakat katılamayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Maddeye değil Spora Bağımlı Ol” adlı ödül törenine ait nazik davetiniz için teşekkür ederim. Programa katılan kıymetli konuklarımıza saygılarımı sunarım” mesajını iletti.

Kürsüye davet edilen Trabzon Dernekler Müdürü Salih Seyyar yaptığı konuşmada, “Bu ödül töreninde sizlerle birarada olduğum için çok mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Günümüzün hastalığı olan internet ve uyuşturucu bağımlılığından spor alanına çekmek çok zor. Bu çocuklarımızı bu sporla buluşmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İçişleri Bakanlığımız Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen projedir. Bugünde ödül töreninde bulunmaktan mutluluk duyuyorum ve saygılarla selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

“TRABZON BİR SPOR ŞEHRİDİR”

Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk yaptığı konuşmada, “Sosyal Sorumluluk kapsamında TSFAD’ın gençliğimize yönelik iz bırakacak çalışmalar yürüttüğünü görüyoruz. Bununla da gurur duyuyoruz. Projenin desteklenmesinde katkıları olan Süleyman Soylu’ya sonsuz şükranlarımızı arz ediyoruz. Bizimde kurum olarak dernekle ortak çalışmalar yürütme heyecanımızın olduğunu da belirtmek istiyorum. Trabzon bir spor şehridir. Bu şehrin insanı olmaktan gurur duyuyorum. Tesislerimizi çocuklarımızla beraber kullanalım ve Trabzon’un nasıl bir spor şehri olduğunu tüm Türkiye’ye gösterelim.” dedi.

Trabzonspor yöneticisi Haluk Şahin ise programda yaptığı konuşmada, “TSFAD’a çok teşekkür etmek istiyorum. Spor olarak yapacağımız bir katkı varsa biz bunun arkasındayız.” İfadelerine yer verdi.

“BU BİR ANLAYIŞ MESELESİDİR”

Ortahisar Belediye başkanı Ahmet Metin Genç yaptığı konuşmada “Hepimiz çok iyi biliyoruz yarınlarımızı emanet edeceğimiz yavrularımızı ne kadar geliştirirsek geleceğimizi sağlıklı nesillere emanet etmiş oluruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘Ben Sporcunun zeki, çevik ve ahlaklı olanını severim.’ İşte beden sağlığı bu kadar önemli. Bu bir anlayış meselesidir. Çocuklarımızın sağlıklı geleceği için ortaya konan bir anlayıştır.” İfadelerini kullandı.

Yapılan konuşmalar sonrasında turnuvaya destek veren, organizasyonunda bulunan isimlere ve dereceye giren takımlara ödülleri verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber