Trabzon'da Lise son sınıf öğrencilerine 'üniversite' fuarı

Yakın Doğu üniversitesi Trabzon'da lise öğrencilerine tanıtıldı.

Trabzon'da Lise son sınıf öğrencilerine 'üniversite' fuarı

Trabzon’da düzenlenen fuarda, üniversiteye hazırlanan lise son sınıf öğrencilerine Yakın Doğu Üniversitesi tanıtıldı. 

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hüseyin Turan, düzenlenen fuarda, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki eğitim imkanlarını gençlere aktardıklarını belirterek, “Yakın Doğu Üniversitesi Akdeniz’in ortasında güzel bir eğitim adası. Sanayisi olmayan ancak hizmet sektörüne tam gücüyle gerek eğitim gerekse turizm hizmetiyle hizmet veren güzide bir adamız. Burada bulunma sebebimiz, Karadeniz insanına, gençlerimize zaten var olan bir eğitim köprüsünü daha da yoğunlaştırmak ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki eğitim imkanlarımızı gençlerimize aktarabilmek. Yakın Doğu Üniversitesi olarak Türkiye’de ve Kıbrıs’ta en fazla burs veren üniversite konumundayız. Burs olanaklarımızı gençlerimize anlatıyoruz. Onlara Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde, ailelerinin de bilmesi gereken en güzel noktalardan bir tanesi de huzurlu ve güvenli bir ülkede eğitim almalarını sağlamak. Sağlık hizmetini en iyi şekilde ücretsiz olarak sağlayabilmek. Eğitimlerini kaliteli bir şekilde alabilecekleri bir üniversite ortamı oluşturmak” dedi.

Trabzon’da yoğun ilgiyle karşılaştıklarını ifade eden Turan, “Gençlerin de ufku çok geniş. Sürekli soran sürekli sorgulayan bir nesil var karşımızda. 2 günlük Trabzon fuarı var. Karadeniz Bölgesi'nde Samsun’da, Giresun’da, Ordu’da fuarlarımız gerçekleşti, bu hafta Trabzon’da son bulacak. Türkiye’nin birçok noktasında fuarlarımız devam ediyor” diye konuştu.




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber