Trabzon'da küçük basketciler nefes kesti

Trabzon Basketbol Küçükler İl Birinciliğinde şampiyonlar belli oldu

Trabzon'da küçük basketciler nefes kesti

Trabzon’da ortaokullar arasında düzenlenen Okulsporları Küçükler Basketbol İl Birinciliği müsabakalarında kızlarda Yol-İş Sendikası Ortaokulu, erkeklerde ise Net Koleji şampiyon oldu.

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Basketbol İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı. Daha önce yapılan müsabakalarda rakiplerini geride bırakarak final maçlarına çıkan takımların Hayri Gür Spor Salonunda verdikleri şampiyonluk mücadelesi nefes kesti. Final maçlarını takip eden öğretmen, idareci ve okul arkadaşlarından oluşan kalabalık heyecanlı anlar yaşadı. Kızlarda Bahçeşehir Koleji ile karşılaşan Yol-İş Sendikası Ortaokulu basketbol takımı, üstün performansıyla rakibini yenerek Trabzon şampiyonu oldu. Erkekler finalinde ise TED Koleji’ni başarılı bir oyunla yenmeyi başaran NET Koleji kupanın sahibi oldu.
 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, okul sporları müsabakalarına katılımın her geçen yıl arttığını ifade etti, “Sporun derslere engel olmadığını, bilakis başarıya açılan kapıda sporun ne kadar fayda sağladığını anlayan herkes bir şekilde sporla buluşuyor. Alkışlık performanslarından dolayı da hepsini kutluyorum” dedi. Spor Şube Müdür V. Yusuf Çebi, “Okullarındaki başarılarının yanı sıra, öğrencilerimizin sporla da bu denli iç içe olmaları ve içlerinde birbirinden yetenekli sporcuların bulunması çok sevindirici” derken, Tesis Amiri Hakan Yamak da, “Çocuklarımızın bir yandan spor yapması bizi sevindirirken, diğer yandan centilmence mücadele etmeleri, rakiplerine olan saygıları ve kurdukları yeni dostluklar yönüyle de özel bir turnuvayı geride bıraktığımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber