Trabzon'da korsan taksilere suçüstü

Trabzon'da trafik denetimleri devam ederken 2 korsan taksi yakalandı

Trabzon'da korsan taksilere suçüstü

Trabzon'un Vakfıkebir İlçesinde korsan taksicilik yapan 2 araç yakalandı.

Trabzon Valiliği tarafından yapılan bilgilendirmeye göre; Vakfıkebir ilçesinde Jandarma trafik bölgesi içerisinde hususi araç ile korsan taşımacılık faaliyetiyle haksız kazanç elde eden sürücülere yönelik Trabzon İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Trafik Timleri tarafından sivil görevlendirilen personel tarafından denetim ve kontrol gerçekleştirildi.

İlçenin Yalıköy Mahallesinde sivil personel tarafından yapılan denetimde, korsan taşımacılık yapan şahıslar suçüstü yakalanırken  2 ayrı araç sürücüsüne korsan taşımacılık faaliyeti ile ilgili idari işlemler yapılarak araçları 60 gün süreyle trafikten men edildi.

Trabzon İl Jandarma Komutanlığı da yaptığı açıklamada "Jandarma Trafik Timlerimiz ile sorumluluk alanımız içerisinde yer alan tüm yollarda denetim ve kontrollerin gece gündüz demeden aralıksız olarak artarak devam edecek" ifadeni kullandı.

Haber61 Haber Servisi
 

Trabzon'da korsan taksilere suçüstü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler