Trabzon'da koronavirüsü yenen doktor yeniden iş başında

Trabzon'da koronavirüse yakalandıktan sonra tedavi olan ve iyileşen doktor Selin Ünal yeniden görevinin başına geçti

Trabzon'da koronavirüsü yenen doktor yeniden iş başında

Trabzon'da Vakfıkebir Devlet Hastanesinin acil servisinde görev yapan 26 yaşındaki doktor Selin Ünal koronavirüse yakalandı. 14 gün süren tedavinin ardından virüsü yenen Ünal, hastaneden horonla taburcu oldu ve yeniden görevine başladı.

Ünal görevinin başına hemen dönerken yaşadıklarını anlattı. Ünal, “Son rakamlar iyiye gittiğini gösteriyor tabi ki ama bizim rehavete kapılıp da sokaklara dökülmemizi gerektirmiyor." uyarısında bulundu.

Doktor Ünal "Bir yürüyüş esnasında bir nefes darlığı geçirdim 2 dakika sonra geçti. Ertesi gün nöbetteydim bir tomografi çekelim , sağlık çalışanıyken bir de sürüntü alalım gibi oldu. Ateşim, öksürüğüm veya başka bir şikayetim yoktu. Ama pozitif çıktı. Yatışım çok rahat geçti. Belki genç olmam bir avantajdı. Çok bilinen bir durum olmadığı için insan ilk önce ne yapacağını bilemiyor. Ama bize önlem olarak sunulan şeyleri yerine getirmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.


.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber