Trabzon'da koronavirüs nedeniyle kapanan pazar yeniden açılıyor

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde Salı Pazarı tekrar açılıyor.

Trabzon'da koronavirüs nedeniyle kapanan pazar yeniden açılıyor

Akçaabat’ta Salı günleri hizmet veren ve özellikle köylü vatandaşların ürünlerini sattığı Salı pazarı yeniden açılacağı öğrenildi.

Salgın nedeniyle bir süre önce İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile kapatılan Salı pazarı ile ilgili bir paylaşım yapan Akçaabat Ziraat Odası Başkanlığı, Salı pazarının gerekli tedbirler alınarak yeniden açılacağını duyurdu.

Yapılan duyuruda “yönetim kurulu başkanımız Mustafa Hikmet Eyüpoğlu beraberinde Yaylacık mahalle muhtarımız Hakan Karan ve Söğütlü mahalle muhtarımız Kemal Aydın ile birlikte Akçaabat kaymakamımız Ramazan Kurtyemez ile yaptıkları istişareler neticesinde çiftçi kardeşlerimiz mağdur olmaması için hijyen-maske-mesafe kurallarına uyarak halk pazarlarının açılmasına karar verilmiştir. Çiftçi kardeşlerimize hayırlı olsun” denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler