Trabzon'da koronavirüs kampanyası! Vali Ustaoğlu başlatacak!

Trabzon Valisi ustaoğlu koronavirüs kampanyası başlatacak.

Trabzon'da koronavirüs kampanyası! Vali Ustaoğlu başlatacak!

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon Valiliği tarafından Trabzon'dan başlayarak ülke geneline yayılması planlanan koronavirüs kampanyası başlatılacak.

Vali ismail Ustaoğlu tarafından #KendiniKoruKentiniKurtar sloganıyla saat 19:30'da başlatılacak kampanyaya milletvekillerinden, belediye başkanlarına, kamu kurum amirlerinden, Trabzonspor camiasına, STK’lardan kanaat önderlerine ve sosyal medya fenomenlerine kadar herkes katılacak.

Konu ile ilgili olarak Trabzon Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"İlimizde koronavirüs salgınıyla mücadelemizde farkındalık oluşturmak ve daha geniş kitlelerin sürece katkısını sağlamak amacıyla, valiliğimiz koordinesinde, #KendiniKoruKentiniKurtar sloganıyla bir kampanya planlanmıştır.

Valimizden, milletvekillerimize ve belediye başkanlarımıza, kamu kurum amirlerimizden, Trabzonspor camiamıza, STK’larımızdan kanaat önderlerimize ve sosyal medya fenomen hesaplarına kadar pek çok katılımcının desteğiyle etki alanı genişlemesi ve salgın sürecinde ilerleme sağlanması hedeflenen kampanyamız, Valimiz Sn. İsmail Ustaoğlu’nun vatandaşlarımıza seslendiği 45 saniyelik bir video mesajın, 27/08/2020 akşamı 19.30’da @valiustaoglu twitter hesabından paylaşılması ile başlayacaktır.  

Katılımcılardan istirhamımız, ülke gündemine girerek daha büyük kitlelere ulaşması ve uyarıların amacına ulaşması bakımından, kendi söylemlerine ek olarak mutlaka “Sen de bize katıl. Maskeni Tak. Kendini Koru Kentini Kurtar” cümlesiyle biten kısa videolarını şahsî twitter hesaplarından, 19.35 (Sn. Valimizi takiben) itibarıyla #KendiniKoruKentiniKurtar hastagh’ini kullanarak paylaşmalarıdır. 

Katılımlarınız ve destekleriniz için şimdiden şükranlarımızı sunar, sağlıklı günler dileriz.

Tüm personelin ve resmi özel bütün tanıdıklarımızın katılımını bekliyoruz...

Video da kısa bir kişisel mesajdan sonra; içerikte kullanılmasını istediğimiz ifadeler:

Sen de bize katıl. Maskeni Tak. Kendini Koru Kentini Kurtar”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler