Trabzon'da korkutan anlar! Dumanlar yükseldi...

Trabzon'da bir işyerinde yangın çıktı

Trabzon'da korkutan anlar! Dumanlar yükseldi...

Trabzon'un Ortahisar İlçesi'nde Yavuz Selim Bulvarı üzerinde bulunan bir iş yerinde yangın çıktı.

Yangın, Ayhan Taflan'a ait olan bir emlak bürosunda meydana geldi. İş yerinden yükselen dumanlar, kısa sürede büyüyerek çevreye yayıldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri hızla yangına müdahale etti.

Yangının çıktığı dairenin, çevredeki insanlar tarafından da dikkatle takip edildiği ve yangın çıktığı sırada büyük bir panik yaşandığı görüldü. İtfaiye ekipleri, yangının kontrol altına alınması için yoğun çaba sarf etti.

Yangın sırasında, bulvar üzerindeki trafik akışında da aksamalar yaşandı. Güvenlik güçleri, yangın bölgesindeki vatandaşları güvenli bir mesafede tutmak ve trafik düzenini sağlamak için önlemler aldı.

Yangının çıkış sebebi ile ilgili henüz net bir bilgi olmamakla birlikte, olayın ardından ilgili birimler tarafından detaylı bir inceleme başlatıldı.

Emlak bürosunun bulunduğu bina ve çevresindeki yapılar, yangın nedeniyle oluşabilecek zararlara karşı incelendi.

Ayrıca, yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için gerekli araştırmaların sürdüğü ve yangınla ilgili soruşturmanın devam ettiği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber