Trabzon'da Kore gazisi yaşamını yitirdi

Trabzon'da hayatını kaybeden Kore Gazisi son yolculuğuna uğurlandı.

Trabzon'da Kore gazisi yaşamını yitirdi

Trabzon'un Araklı ilçesi Yeşilyurt Mahallesinde ikamet eden ve hayatını kaybeden Kore Gazisi Şaban Özdemir, Askeri törenle Araklı Belediyesi önündeki Küçük Camide öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Yeşilyurt Mahallesinde Aile Kabristanlığında defnedildi.

Kore Gazisi Şaban Özdemir'i Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Okçin Akşit, Trabzon İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, Kaymakam Adnan Tezcan, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, İlçe Jandarma Komutanı Ercan Işık, Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık, Belediye Başkan Yardımcısı Burhan Akyıldız, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, gaziler ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla ebediyete uğurlandı.

Cenaze Namazı Sonrası Trabzon Valisi Yücel Yavuz ve beraberindekiler Kore Gazisini Yeşilyurt Mahallesinde Aile Kabristanlığına defin ettikten sonra Gazinin evine gittiler. Mahalle halkı ve ailesi ile bir müddet konuştuktan sonra Yeşilyurt Şehitliği ziyaret edildi. Vali Yavuz ve beraberindekiler daha sonra Yeşilyurt İlk Öğretim Okulunu ziyaret ederek öğrenciler ve öğretmenler ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.










 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber