Trabzon'da kırsal mahallelere su ulaştırılıyor

TİSKİ Genel Müdürlüğü çalışanlarıyla buluşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Yüksek bütçeli dev içme suyu ve kanalizasyon yatırımlarını sırasıyla şehrimize kazandırıyoruz. ” dedi.

Trabzon'da kırsal mahallelere su ulaştırılıyor

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Belediye çalışanlarıyla sık sık bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Gümrükçüoğlu bu kez Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğünün Büyükşehir Belediyesi ve Genel Müdürlük binalarında görev yapan çalışanlarıyla buluştu. Olimpiyat Parkında düzenlenen programda çalışma arkadaşlarına seslenen Gümrükçüoğlu, çalışmalarından ötürü özel olarak teşekkür etti. Başkan Gümrükçüoğlu, “Su hayattır düsturunu Trabzon’un 4662 km2’sine getirmeye çalışan, özveri ve gayretle Trabzon’u omuzlayan siz kıymetli çalışma arkadaşlarıma, bugüne kadar gösterdiğiniz büyük gayretten dolayı, şehre yaptığınız katkılardan dolayı müteşekkir olduğumu söylemek istiyorum. Emeğinize yüreğinize sağlık. Allah-u Teâlâ (c.c.) hizmetinizi daha da arttırsın” dedi.

Trabzon’da altyapı alanında dev işler yaptıklarını hatırlatan Gümrükçüoğlu, “Yüksek bütçeli dev içme suyu ve kanalizasyon yatırımlarını sırasıyla şehrimize kazandırıyoruz. Kırsaldaki mahallerimize sırasıyla şebeke suyu ulaştırıyoruz. Tüm bunlar bir şehircilik üstadı olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, Sayın Cumhurbaşkanımızın tensip ve talimatları ile ülkemizin, şehirlerimizin elde ettiği büyük kazanımlardır. Her alanda olduğu gibi altyapı alanında da devrim yapıyoruz. Yapacak daha çok işimiz var. Trabzon’u dünyanın sayılı şehirlerinden biri yapmak hedefiyle iş başındayız. Bunun için bundan sonra daha da gayretli olacağız. Takdire şayan işlere imza attınız, hep birlikte daha da büyük işlere imza atacağız” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun TİSKİ Genel Müdürlüğü çalışanlarıyla olan buluşmasında, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Seyfullah Kınalı, TİSKİ Genel Müdürü Recep Köksal, Genel Müdür Yardımcısı Nurettin Tandoğan ve TİSKİ Yönetim Kurulu Üyesi Namık Kemal Gedikoğlu da hazır bulundu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler