Trabzon'da kırmızı ışıkta karşıya geçen yayaya polis ceza kesti

Trabzon'un Yomra ilçesinde karşıdan karşıya geçtiği için trafik cezası kesilen yaya "Başkalarına neden kesilmiyor?" diye isyan etti.

Trabzon'da kırmızı ışıkta karşıya geçen yayaya polis ceza kesti

Haber61 Özel Haber - Trabzon'un Yomra ilçesi Kaşüstü mevkiinde ilginç bir olay yaşandı.

Yayalara kırmızı ışık yandığı sırada karşıdan karşıya geçen Olgun Şimşek adlı vatandaşa polis memuru tarafından 108 TL ceza kesildi. Olay sonrasında bölgede karşıdan karşıya geçenleri ve polisi kontrol eden Şimşek polisin kendisinden başka kimseye ceza kesmemesi üzerine isyan etti.Yayalara kırmızı ışık yandığı sırada yolun karşısına geçtiğini kabul eden Şimşek, kontrollü bir şekilde ve trafiğe karışıklık vermeden karşıya geçtiğini belirtti. Şimşek  "Aynı trafik polisinin, aynı güzergahta kırmızı ışık yanmasına rağmen, karşıdan karşıya geçen yayaları uyarmaması ve bana uyguladığı gibi cezai işlem uygulanmaması dikkatimi çekti. " dedi

Olgun Şimşek cezayı yedikten sonra ise cep telefonunu eline alıp, kırmızı ışıkta karşıya geçen yayalara kendisine kesildiği gibi ceza kesmeyen trafik polisini görüntülemeye çalıştı.

Trabzon'da kırmızı ışıkta karşıya geçen yayaya polis ceza kesti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber