Trabzon'da kesilen elektrikler ile ilgili açıklama geldi

Elektrik kesintilerinde son durum! Arzıların çoğu giderildi.

Trabzon'da kesilen elektrikler ile ilgili açıklama geldi

Haber61/Haber Servisi

Çoruh Edaş tarafından yapılan bilgilendirmede Trabzon’daki elektrik kesintilerinde son durum hakkında bilgi verildi. Yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler yer aldı; Akçaabat İlçesi Derecik Beldesinde 09.00 - 12.00 saatleri arasında programlı elektrik kesintisi sona erdi. Maçka İlçesi’nde, TEIAS 14. Bölge Müdürlüğü çalışması nedeniyle programlı kesinti var. Kesintinin programı 09.00 -14.00 saatleri arasında. Çalışma devam ediyor. Hayrat, Çaykara ve Araklı ilçelerinde rutin Alcak Gerilim arızaları var ve ekipler müdahaleyi sürdürüyorlar. Herhangi bir Orta Gerilim arızası olmadığı öğrenildi.

Trabzon Merkez Beşirli Mahallesi Karşıyaka Mahallesi Fatih Mahallesi ve Ayasofya Mahallelerini etkileyen ve bugün saat 11.10'da meydana gelen arıza saat 11.50'de giderildi. Tüm bölgeler enerjilendirildiği bildirildi. Düzköy İlçe Merkezi’nde bir kesinti halen devam ediyor. Bölgede 400 KVA'lik bir trafodaki arıza nedeniyle trafoyu yenisi ile değiştirildikten sonra enerji verilecek. Saat 15.00 itibari ile de bu çalışmanın bitirileceği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber