Trabzon'da kaza günü!

Trabzon'da bugün bir çok kaza meydana geldi. Kazalarda ölüm ve yaralanmalar meydana geldi.

Trabzon'da kaza günü!

Haber61 Haber Servisi

Trabzon'da bugün uzun dönemdir en çok trafik kazası olan günlerden biri yaşandı. Ölümlü ve yaralanmalı kazaların yanı sıra maddi hasarlı kazalar da meydana geldi. Kazalarda toplamda bir kişi yaşamını yitirirken 12 kişi ise yaralandı.

1 ÖLÜ 4 YARALI

Günün en acı kaza haberi Ortahisar Mahallesi'ne bağlı Kutlugün Mahallesi'nde meydana geldi. Bir kamyon, yolcu indirmekte olan dolmuşa çarptı. Kazada 1 kişi yaşamını yitirirken 4 kişi ise yaralandı.

Haberin detayları için tıklayın

8 YARALI

Bir çok yaralının olduğu diğer kaza Akyazı Tüneli'nde gerçekleşti. Kamyonet ile minibüsün çarpışmasıyla meydana gelen kazada 8 kişinin yaralandığı bildirildi. Kaza nedeniyle tünelde uzun süre trafik akışı aksadı.

Haberin detayları için tıklayın

2  YARALI

Yaralananların olduğu son kaza ise Ortahisar İlçesi'ne bağlı Yeşiltepe Mahallesi'nde meydana geldi. Bir otomobil ile servis aracının karışıtğı kazada 2 kişi yaralandı. Kazada servis aracı devrilirken iki araçta da ciddi maddi hasar meydana geldi.

Haberin detayları için tıklayın

MADDİ HASARLI KAZALAR

Gün içerisinde yine haber merkezimize bir çok kaza ihbarı geldi. Çoruh Elektrik'e ait bir ekip aracı Esentepe Mahallesi'nde kaza yaptı. Kazada ekip aracı maddi hasar aldı.

Ayrıca Kaşüstü'nde bulunan alt geçitte Rize yönünde ilerleyen bir minibüs yoldan çıkarak duvara vurdu. Araçta maddi hasar meydana gelirken yaralanan olmadığı bildirildi.

Trabzon'da kaza günü!

Sizler de Haber61 Haber Servisi'ne şahit olduğunuz kazaları veya haber olduğunu düşündüğünüz bilgileri aktarabilirisiniz. Haber61'e aşağıdaki ihbar hattı ve instagram ile facebook adresleri üzerinden bilgi gönderebilirsiniz;

Whatsapp İhbar Hattı: 0532 456 71 41

Resmi Haber61 Facebook Hesabı

Resmi Haber61 Instagram Hesabı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber