Trabzon'da kaza yapan araçlar kaldırımdaki yayaya çarptı!

Trabzon'da trafik kazası yapan araçlar kaldırımda yürüyen yayaya çarptı.

Trabzon'da kaza yapan araçlar kaldırımdaki yayaya çarptı!

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde bugün meydana gelen trafik kazasında kaza yapan araçlar kaldırımda yürüyen bir vatandaşa çarptı. Yaralanan şahsı ambulans gelene kadar çevredeki vatandaşlar sakinleştirdi.


Kaza Hızırbey Mahallesi Kahramanmaraş Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüleri henüz belirlenemeyen 61 ER 617 plakalı araçla aynı yöne gitmekte 61 BE 808 plakalı araç, Hızırbey Camisi önünde çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile araçlardan biri kontrolden çıkarak bu sırada kaldırımda yürüyen Kadir Kum isimli yayaya çarptı. Yaralı Kadir Kum’un yardımına ilk olarak çevredeki vatandaşlar koşarken, ambulans gelinceye kadar kendisini sakinleştirmeye çalıştılar. Daha sonra olay yerine intikal eden sağlık ekipleri ambulansla yaralı Kadir Kum’u hastaneye götürürken, kazayla ilgili inceleme sürüyor.

Trabzon'da kaza: 1 Yaralı

Trabzon'da kaza: 1 Yaralı

Trabzon'da kaza: 1 Yaralı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber