Trabzon'da Kaymakamlığın merdivenlerinde kitap okudular

Trabzon'da öğrenciler Kaymakamlığın merdivenlerinde kitap okudular.

Trabzon'da Kaymakamlığın merdivenlerinde kitap okudular

Trabzon'un merkez Ortahisar ilçesindeki Yavuz Selim İlkokulunda eğitim öğrenim gören öğrenciler, Ortahisar Kaymakamlığı bahçesinde okuma etkinliği düzenlendi.
 

Yavuz Selim İlkokulunda yürütülen "Arkadaşım Ailem Projesi" kapsamında, okul öğrencileri, aileleri ve öğretmenleriyle Ortahisar Kaymakamlık bahçesine konuk oldu. Öğrenciler, anne babaları ve öğretmenleriyle kaymakamlığın bahçesinde ve merdivenlerinde kitap okudu. 

Etkinliğe, Kaymakam Numan Hatipoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Cemil Karakaş, Şube Müdürü Süleyman Adıgüzel ve Okul Müdürü Kadir Yılmaz da eşlik etti.

Kaymakam Hatipoğlu, etkinlik sonunda yaptığı konuşmada, kitap okumanın önemine değinerek, "Kaymakam olarak en büyük ve en önemli önceliğim eğitimdir. Eğitimde olmazsa olmazımız kitap okumaktır. Her yerde kitap okumayı alışkanlık haline getirebilirsek mutlu, huzurlu, aydınlık bir Türkiye'nin önünü açmış oluruz." dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Karakaş da okuyan, okuduğunu anlayan, düşünen, sorgulayan, araştıran nesillere Türkiye'nin ihtiyaç duyduğunu belirterek, bireylere okuma alışkanlığının kazandırılması için toplumun her kesimine büyük görevler düştüğünü aktardı.

Okul Müdürü Yılmaz ise proje kapsamında çocuklarla birlikte okuma etkinliği düzenlediklerini ve çocukların aileleriyle birlikte kitap okumalarını sağlamaya çalıştıklarını söyledi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler