Trabzon'da karne heyecanı! Yarıyıl tatili başladı

Trabzon'da karneler dağıtıldı, yarıyıl tatili başladı.

Trabzon'da karne heyecanı! Yarıyıl tatili başladı

Trabzon'da karne heyecanı yaşandı.

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı birinci döneminin sona ermesiyle birlikte Trabzon’da 140 bin 426 öğrenci karne aldı.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılının birinci döneminin sona ermesi dolayısıyla Cudibey Ortaokulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine katılarak öğrencilere karnelerini dağıttı. Vali, öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bünyamin Akyüz, Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Karakaş, şube müdürleri, okul yöneticileri, öğretmen ve velilerin katıldığı karne dağıtım töreninde konuşan Vali Ustaoğlu, “Milletimizin ve ülkemizin geleceği açısından çocuklarımızın her alanda en güzel şekilde yetişmeleri çok önem arz ediyor. Ülkemiz muasır medeniyetler seviyesine donanımlı bir şekilde yetişmiş çocuklarımız sayesinde çıkaracaktır. Bu bakımdan geleceğimizin teminatı çocuklarımızın en güzel şekilde yetişmeleri bizlerin en temel görevidir.” dedi.

Vali Ustaoğlu, öğrencilere karnelerini vererek onlara, “Bugün burada sizlerin karne sevincine ortak oluyoruz. Notlarınız çok iyi veya zayıf da olabilir ama önemli olan aynı heyecanla ve aynı inançla çalışmaya devam etmektir. Bu şekilde çalıştıktan sonra aşılamayacak hiçbir engel yoktur. Kendinize güvenmeyi hiçbir zaman bırakmayın. Ara tatil sürecinizde bol bol dinlenin, tatilinizi verimli geçirin. Sizleri tebrik ediyorum, ailelerinizle birlikte güzel bir tatil geçirmenizi temenni ediyorum” diye konuştu.

Vali Ustaoğlu, öğrencilere karnelerini dağıttıktan sonra okul bünyesinde hazırlanan sergiyi ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber