Trabzon'da karla mücadele

Trabzon'da karla mücadele çalışmaları sürüyor.

Trabzon'da karla mücadele
Trabzon il genelinde dün gece yarısından itibaren etkili olan kar yağışı çok sayıda mahalle yolunun ulaşıma kapanmasına neden oldu. 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyesi ekipleri Kar Mücadelesi Eylem Planı çerçevesinde kar yağışının başlamasıyla birlikte kar mücadelesi çalışmalarına start verirken günün ilk ışıklarıyla birlikte çalışmalar hızlandırıldı. 262 iş makinesiyle sürdürülen çalışmalar kapsamında 17 Aralık saat 15.00 itibariyle çok sayıda mahallenin yolu yeniden ulaşıma açıldı. Bu saat itibariyle ana arterlerde yolu henüz ulaşıma açılmamış olan yaklaşık 85 mahalle bulunurken geç saatlere kadar sürdürülecek çalışmalarla tüm mahallelerin yolunun ulaşıma açılması planlanıyor.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, il genelinde kar mücadelesi çalışmalarının son derece koordineli bir şekilde yürütüldüğünü ifade ederken, “Büyükşehir Belediyemizin kontrolünde ilçe belediyelerimizle birlikte günlerdir son derece başarılı çalışmalar gerçekleştirmekteyiz. Vatandaşlarımız rahat olsun. Hastası ya da cenazesi olan, mahsur kalan 112’ye ulaşsın. 112’den bizlere talep geldiğinde hemen gerekli çalışmalar yapılmaktadır. Kar yağışı yüksek bölgelerde devam etmektedir” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler