Trabzon'da Kariyer Gelişim Günleri'ne büyük ilgi

Karadeniz Teknik Üniversitesi Elektrik-elektronik Kulübü'nün düzenlediği Kariyer Gelişim Günleri'nde izdiham yaşandı. Katılımcılar salonlara sığmadı.

Trabzon'da Kariyer Gelişim Günleri'ne büyük ilgi

Karadeniz teknik Üniversitesi (KTÜ) Elektrik-Elektronik Kulübü’nün düzenlediği 2017 Kariyer Gelişim Günleri’ne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

 
9-10 Mart tarihlerinde Karadeniz Teknik Üniversitesi Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde ücretsiz düzenlenen Kariyer Gelişim Günleri’ne öğrenciler ve Trabzonlular büyük ilgi gösterdi.
 
2 gün süren etkinliklerde KOSGEB ve İŞKUR da stant açarak destek verirken kariyer günlerine katılanlar önemli Türk ve dünya markalarıyla iletişime geçme imkânı yakaladı.
 
Dinleyiciler çeşitli sektörlerdeki iş sahaları hakkında fikir edinirken mesleki hayatlar konusunda merak ettikleri soruların yanıtını aldı.
 
Beklenenin çok üzerinde dinleyicinin katıldığı kariyer günlerinde ziyaretçiler iş ve staj imkânı bulmanın mutluluğunu yaşarken toplamda 1916 kişi kayıt yaptırdı.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber