Trabzon'da kargo dağıtımlarındaki aksaklıklar arttı

Trabzon'da kargo hizmeti veren personellerin de Covid olması ile Trabzon'da kargo dağıtımda aksaklıklarda artış yaşanıyor

Trabzon'da kargo dağıtımlarındaki aksaklıklar arttı

Özellikle pandemi sürecinde internetten alışverişte belirgin bir artış yaşanırken, bu artış kargo dağıtımında yoğunluğa neden oluyor. Trabzon’da PTT ve özel sektör bünyesinde hizmet veren kargo şirketlerinde pandemi dolayısıyla kargoların dağıtımda yoğunluk yaşanırken, kargo çalışanlarının bir kısmı Covid'e yakalanınca normal dönemde de kargo hizmetinde bolca yaşanan aksamalar daha da arttı.

Biriken kargoların sahiplerine bir an önce ulaştırılması için kamu ve özel sektör kargo çalışanları seferber olurken, bu konuda vatandaşlardan anlayışlı olunmaları isteniyor. Özellikle son dönemde kargo şirketlerinde yüzde 100'e yakın kargo artışı gözleniyor.

Yaşanan pandemi dolayısıyla PTT ve özel sektör kargo şirketlerinde hastalığa yakalanma nedeniyle personel kaybı yaşanırken, bunların büyük bir kısmını ise kargo dağıtımı çalışanlar olduğu öğrenildi. Vatandaşlar ise günler öncesinde internetten sipariş verdikleri ürünleri belirlenen tarihte kendilerine ulaşmadığından yakınıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler