Trabzon'da Kardeş Payı projesi

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları tarafından başlatılan 'Kardeş Payı' projesi kapsamında hayırseverlerden toplanılan eşyalar ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere Trabzon Büyükşehir Belediyesine teslim edildi.

Trabzon'da Kardeş Payı projesi
Kardeş payı projesi ile elimizde olanı ihtiyaç sahipleriyle paylaşma duygusunu harekete geçiriyoruz diyen AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu " İslamiyet bir yardımlaşma ve paylaşma dinidir. Allah'ın size lütfettiği ne varsa karşılığındaki şükür ve teşekkürü infak ederek gösterebilirsiniz. Fedakârlık yaparak kendisine ait olanları ihtiyaç sahipleri ile buluşturan herkese teşekkür ederim."dedi.

Projenin AK Parti Trabzon Kadın Kolları Sosyal İşler Başkanlığının özverili çalışmaları neticesinde gerçekleştiğinin altını çizen Ayvazoğlu şunları söyledi: " Proje ile vatandaşlar tarafından kendilerine ulaştırılan yardımları özenle tasnif eden, kullanılabilecek durumda olanları yıkayıp ütüleyen ve gruplandıran AK Parti Kadın Kolları Sosyal İşler Başkanlığı ekibini gerçekten kutluyorum."

'Kardeş Payı' projesi için yardımları toplarken yaptıkları duyurunun ardından yoğun bir ilgi ile karşılaştıklarını ifade eden Ayvazoğlu " Biz bu projeyi ev ev kapı kapı dolaşarak yardımlaşmanın ve paylaşmanın güzelliğini ve manevi boyutunu insanlara örnek olarak da göstermiş olduk. Bu şekilde toplamış olduğumuz yardımları depolayarak yalnızca neticesini basın yolu ile paylaşma yoluna gittik. " şeklinde konuştu.

İl Kadın kolları olarak Trabzon'da güzel bir örnek proje daha gerçekleştirdiklerini ifade eden Ayvazoğlu " yardımları alırken ve teslim ederken hiçbir şekilde bu yardımseverlik anlayışını gösterişe dönüştürmedik. Çünkü bizler bu projeleri yaparken gönül yapmayı hedefledik. Tek menfaatimiz dualarda yer edinmektir. İhtiyaçlı insanların ayağına gittiğimizde ciddi hassasiyetimiz var. Yardım anını fotoğraflamak, insanları ve hele hele çocukları deşifre etmek ya da işin reklamının derdinde olmak gibi bir niyetimiz asla olmadı. Bu nedenledir ki AK Parti Kadın Kollarımızı hiçbir zaman basında ya da sosyal medyada bu fotoğraflarla göremezsiniz çünkü ameller niyetlere göredir ve bizim niyetimiz de bellidir  Bugün burada kişiler üzerinden değil kurumlar üzerinden yaptığımız bağışın duyurulması tamamen örnek teşkil edilmesi içindir. Bizlere ulaşıp gönül zenginliklerini sunan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler