Trabzon'da kar temizleme çalışmaları devam ediyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi kar temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Trabzon'da kar temizleme çalışmaları devam ediyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri ile birlikte ortaklaşa gerçekleştirdiği kar temizleme çalışmalarını, kesintisiz olarak sürdürüyor. 

7 Şubat Cuma gecesi başlayan ve dün (8 Şubat Cumartesi) şiddetini artırarak devam ettiren kar yağışı neticesinde bugün (9 Şubat Pazar) saat 10.00 itibarıyla yaklaşık 500 mahalle yolunun ulaşıma kapalı olduğu tespit edildi. Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, günün ilk ışıkları ile birlikte tüm noktlara müdahale etti. Kar yağışının durmasını fırsat bilen belediye ekipleri, gün içinde tüm mahalle yollarını ulaşıma açmayı hedefliyor. Ayrıca ilçe merkezlerinde gerekli temizlik çalışmaları ivedilikle sürdürülüyor.

Konuyla ilgili olarak Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, yol açma, temizleme ve buzlanmaya karşı tuzlama çalışmalarına ara verilmeden devam edildiği belirtilirken, vatandaşların özel araçlarını kullanmamaları istendi. Ciddi buzlanma olaylarının yaşandığı ifade edilen açıklamada, "İlçe belediyelerimizle iş birliği içerisinde çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Gün içinde tüm noktalara müdahale edilecektir. Acil durumların 112 acil servise bildirilmesi ve 112'nin yanlış ihbarlarla meşgul edilmemesi hayati önem taşımaktadır. Ekiplerimiz, şehrimizin her noktasında gerekli çalışmalara hassasiyetle devam etmektedir" ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber