Trabzon'da kadınlar için örnek proje

Trabzon'da faaliyet gösteren Kadınla Başlar Derneği, projelerine bir yenisini daha ekledi.

Trabzon'da kadınlar için örnek proje

Trabzon'da, Hülya Ulusoy başkanlığındaki Kadınla Başlar Derneği, Çukurçayır Pazarı adı altında kurulan pazarda kadınların kendi ürettikleri ürünleri satma olanağı sağlandı.

Kadınlar pazarda kendi ürünlerini sergileme fırsatını buldu.

Pazara gelenlerden biri olanOrtahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in eşi Arzu Genç " Dernek başkanımız Hülya hanımı ve dernek üyelerini tebrik ediyorum. Kadınlara yönelik güzel projelere imza atıyorlar. Bu çok güzel bir organizasyon. Diğer mahallelerde de yayılmasını umuyorum. Üreten kadınlarımızı tebrik ediyorum. Karadeniz kadınları çok çalışkan. Hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Kadınla Başlar Derneği Başkanı Hülya Ulusoy ise "İnşallah başarılı olacağız. Kadınlara destek için yaptık. İlk gün olmasına rağmen iyi gidiyoruz. Bütün idealim kadınlara yardımcı olabilmek. Arzu hanım da bize her zaman destek oluyor." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber