Trabzon'da Kaç Sandıkta Kaç seçmen oy kullanacak? Vali yavuz Açıkladı

Trabzon Valisi Yücel Yavuz önemli açıklamalarda bulundu.

Trabzon'da Kaç Sandıkta Kaç seçmen oy kullanacak? Vali yavuz Açıkladı
Trabzon Valisi Yücel Yavuz 16 Nisan Referandum Süreci ve hafta sonunda oynanacak olan Trabzonspor Galatasaray karşılaşması ile ilgili olarak açıklamalarrda bulundu.

16 Nisan'da bir referandum yapılacak. Süreç devam ediyor. Seçimlerle ilgili var olan kurallar bütün şekliyle olmak üzere uygulanıyor. Bununla ilgili tarafların bütün çalışmalarını rahatlıkla yapabilmeleri için bütün arkadaşlarımız çalışmalarını özverili bir şekilde yapıyorar. Seçmenlerimiz halk oynalasının niçin yapıldığı Anayase deüğişikşiğinin en anlama geldiği konusunda yapılan toplantılara katılıyorlar. Seçimlerin Genel yürütümü ve bu manada yapılacak Başvuruların değerlendirmesi ve genel anlamda yürütülmesinden Seçim kurulları ve genel anlamda İl seçim kurulu ve Valilik sorumlu olacak.

1951 SANDIKTA 567 BİN 815 SEÇMEN

1951 Sandıkta 567 Bin 815 seçmen oy kullanacak. Burada Sandık güvenli ve seçim güvenliği ile ilgili Emniyetten ve Jandarmadan arkadaşlar görevlendirilecek. Şuandan itibaren yeteri kadar personel görevlendirildi. Araç ve bütün eksikler yoktu ama tamamlandı ve planlandı. İlmerkesi ve ilçelerde mevzuatın öngördüğü ve ilimize özel bütün tedbirler alınmış durumda. 

İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu seçim ile ilgli olarak tüm birimlere genelgeleri tüm makamlara ve ilgililere uşalmış durumda. İl Valileri Emniyet Müdürleri Jandarma Komutanları Sahil Güvenlik Komutanları ve bütün ilgili kurumlarla alınacak tedbirler toplantılarla anlatıldı. Seçimimizi İnşallah sağlıklı bir şekidle ilimizde yaparız. 

Bakanımız Süleyman Soylu'nunTerröle mücadele konusunda yaptıkları gayretli çalışmalar neticesinde ülkemizde ve Trabzon'da güvenlik birimlerimiz görevlerini yerine getiriyorlar. FETÖ/PDY ile ilgili mücadele, Uyuşturucu ve Madde bağımlılığı ile mücadele, Kaçaklıkla mücadele konularında çalışmalar aralıksız sürüyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber