Trabzon'da jandarmadan uyuşturucu operasyonu - 20 Ekim 2021

Trabzon'da iki farklı şahısın evinde arama yapıldı, uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

Trabzon'da jandarmadan uyuşturucu operasyonu - 20 Ekim 2021

Haber61 Haber Servisi

Trabzon İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler uyuşturucuyla mücadele konusunda çalışmalarını sürdürüyor.

Edinilen bilgilere göre; Arsin ilçesinin Güzelyalı Mahallesi'nde A.O.Ç isimli şahsın evinde uyuşturucu madde bulunduğu ihbarı üzerine arama kararı ile Jandarma tarafından operasyon yapıldı. Ev ve eklentilerinde yapılan aramada 30 Gr Kubar Esrar,5 Gr Kenevir Tohumu, 1 Adet 7.65 mm Tabanca, 1 Adet Tabanca Şarjörü, 5 Adet 7.65 mm Tabanca Fişeği ve 1 Adet 30 cm Oluklu Bıçak tespit edilerek muhafaza altına alındı.

Bir başka uyuşturucu operasyonu ise Ortahisar ilçesine bağlı Gölçayır Mahallesi'nde gerçekleştirildi. S.A. isimli şahsın evinin bahçesinde yasadışı kenevir bitkisi ekimi yaptığı ihbarı üzerine çalışma yapıldı. Arama kararı ile S.A.'nın evinde ve eklentilerinde jandarma tarafından yapılan aramada evin salon kısmında kurtulmaya bırakılmış "85 gr. kubar esrar” maddesi, kavonoz içerisinde "54 gr kubar esrar” maddesi, kavanoz içerisinde "86 gr kubar esrar” maddesi olmak üzere, toplamda "225 gr kubar esrar maddesi” ele geçirildi.

Her iki olayla ilgili şahıslar hakkında adli işlemler başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber