Trabzon'da İYİ Partili başkandan Cumhurbaşkanına teşekkür

Trabzon'un Yomra ilçesinin İYİ Partili Belediye Başkanı Mustafga Bıyık'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür.

Trabzon'da İYİ Partili başkandan Cumhurbaşkanına teşekkür

Yomra'nın İYİ Partili Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, TMO'nun fındık alım fiyatlarından ötürü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti. 

Trabzon Ticaret Borası tarafından Yomra'nın İkisu Mahallesi'ndeki örnek bahçede gerçekleştirilen fındık hasat etkinliğine katılan Bıyık, fındık sezonunun hayırlı olması temennisinde bulundu. Fındığın uzun zamandır hak ettiği fiyata ulaşmadığını kaydeden Başkan Bıyık, bu sezon Cumhurbaşkani Erdoğan tarafından fındığa güzel bir fiyat verildiğini söyledi. Başkan Bıyık şöyle konuştu:

"2020 yılı fındık hasat dönemi başladı. Fındık, bölgemizin asli tarım ürünüdür. Kızlarımızın çeyizi; öğrencimizin askerimizin, harçlığı, hastamızın ilacıdır. Dünyada önemli şekilde alıcısı olan bu ürün, yıllar boyunca hakettiği değeri görmemiş, olması gereken fiyata ulaşamamıştır. Ancak bu yıl beklentiler karşılanmış, fındığımıza güzel bir fiyat verilmiştir. Bu nedenle Yomralı fındık üreticileri adına Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ederim. Fındığımızı pazara yavaş yavaş indirirsek, serbest piyasada fiyatların daha da yükseleceğini düşünüyorum. Bereketli olsun."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler