Trabzon'da işverenlerle iş arayanlar bu fuarda bulunacak

İşverenlerle iş arayanlar 7. Trabzon İstihdam Fuarı’nda buluşacak.

Trabzon'da işverenlerle iş arayanlar bu fuarda bulunacak

İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından 7-8 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 7.Trabzon İstihdam Fuarı ve kurumun diğer çalışmalarıyla ilgili Vali Yücel Yavuz başkanlığında toplantı yapıldı.

İŞKUR İl Müdürlüğünün faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda Vali Yücel Yavuz “İstihdam seferberliği ve diğer çalışmalar neticesinde ülkemizde ve ilimizde işsizlik oranlarının geçen yıla oranla düştüğünü görmekteyiz. Geçen yılın ilk üç ayına göre 2018 yılında işsizlik oranları ülke genelinde yüzde 13’ten yüzde 10,9’a gerilemiştir. Tüm kurumlarımızla birlikte işsizlik rakamlarını azaltmak için gayret gösteriyoruz. Bu yıl ilimizde 7-8 Mayıs tarihleri arasında KTÜ Osman Turan Kongre Merkezi’nde yedincisi yapılacak olan Trabzon İstihdam Fuarı’nda işverenle iş arayanları buluşturup işsizliği önemli oranda azaltmayı hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.

Toplantıda İŞKUR İl Müdürü Adnan Zengin kurumun faaliyetleri ile ilgili yaptığı sunumda; İstihdam Seferberliği, İş ve Meslek Danışmanlığı çalışmaları, Toplum Yararına Programlar, Çalışma Hayatına İlişkin Değişiklikler, Taşeron İşçilerin kadroya geçirilmesi konularında bilgilendirmede bulundu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler