Trabzon'da "İslam Dinini Yıkım Projesi-FETÖ" konferansı

Trabzon'da, "İslam Dinini Yıkım Projesi-FETÖ" adlı konferans gerçekleştirildi.

Trabzon'da "İslam Dinini Yıkım Projesi-FETÖ" konferansı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Anadolu Eğitim Kültür ve İrfan Derneği (ANADER) tarafından Trabzon'da ''İslam Dinini Yıkım Projesi-FETÖ'' adlı konferans gerçekleştirildi. 

Konferansın Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildiği aktarılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Konferansta, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, ANADER Kurucu Başkanı Asım Aykan, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri, STK ve siyasi parti temsilcileri, ANADER ana kademe, kadın ve gençlik komisyonu üyeleri ile öğrenciler ve vatandaşlar hazır bulundu. Konferansta Trabzonlular ile buluşan İlahiyatçı Musa Uzunkaya, konu üzerine önemli açıklamalarda bulundu."

Katılımcılara seslenen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, "Türk milleti, 15 Temmuz'da büyük bir destan yazdı. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü ilelebet sürdürecektir." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber