Trabzon'da işçinin acı ölümü

Trabzon'da Elektriğe kapılan işçi vefat etti

Trabzon'da işçinin acı ölümü
Trabzon’un Sanayi Mahallesinde bir işletmede acı olay meydana geldi. Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; İşletmede çalışan Muhammet Çiray, bozulan makinenin motor kısmına indi. Bir süre sonra motor bölümünden çıkmayan Çiray’ı merak eden mesai arkadaşları S.B. ve S.B. Çiray’ın yanına indiklerinden görmüş oldukları manzara karşısında şok oldular.
 
Talihsiz İşçi Çiray’ın yerde cansız şekilde yattığını fark eden şahıslar 112 ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Çiray’ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Elektrik akımına kapıldığını tespit edilen Çiray’ın cansız bedeni Trabzon Adli Tıp Kurumuna kaldırılarak kesin ölümü için otopsi yapıldı.
 
Arkadaşlarının simsiyah olmuş vücudunu görerek şoka giren işletme sahipleri; S.B ve S.B, Taksim Polis Merkezine giderek ifade verdikten sonra serbest bırakıldı. Talihsiz işçinin yakınları sinir krizi geçirirken cansız bedeni Trabzon Adli Tıp kurumundan alınarak aile kabristanlığına defnedildi.
 
Haber : Şükrü Üçüncü  
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber