Trabzon'da imam "Koronavirüs testim pozitif çıktı" dedi köy karıştı ama...

Sosyal medyadan imam ‘Maalesef Virüs tahlilim pozitif çıktı’ deyince infial yaşandı ama işin aslı başka çıktı.

Trabzon'da imam "Koronavirüs testim pozitif çıktı" dedi köy karıştı ama...

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde, ‘Maalesef Virüs tahlilim pozitif çıktı’ şeklinde sosyal medyadan yapılan paylaşım ilçede korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. 

İlçenin Kavaklı Rahman Camiinde görev yapan imamı Murat Yılmaz, sosyal medya hesabından, “ ‘Arkadaşlar üzülerek söylüyorum ki bugün şüphelendiğim için gidip yaptırdığım. Covid19 korona virüs testim pozitif çıktı şu anda hastanede karantina altındayım uzun bir süre aranızda olamayacağım hepiniz Allah'a emanet olun’ diye bir paylaşım yapmamak ve sevdiklerinizi yalnız bırakmamak için #evdekalın.! Lütfen” paylaşımında bulundu.  Yazının tamamını okumayan birçok kişi, olayı gerçek sanıp ilçede infial yaratırken, Kavaklı Mahallesi Muhtarı Ali Yılmaz, konuyla alakalı bir açıklama yaptı. Muhtar Yılmaz, “Mahallemizde şuana kadar Kovid 19 hastalığına yakalanmış kimse bulunmamaktadır. Murat hocamızın paylaşımı her gün hasta sayısının ve ölümlerin artmasına yönelik. Bu nedenle zorunlu olmadıkça çocuklarımızın da dışarıya çıkmasına müsaade etmeyelim lütfen. Evde kalalım sağlıklı olalım. Murat hocamız sağlıklı ve görevi başındadır. Halkımıza saygıyla duyurulur.” dedi. İmam Murat Yılmaz ise paylaşımıyla insanların evlerinde kalmaları gerektiğini amaçladığını belirtti.

(Günebakış)
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler