Trabzon'da iki kardeş ambulans kaçırdı

Trabzon'da gerçekleşen olayda iki kardeş anneleri rahatsızlanınca ambulansı kaçırdı.

Trabzon'da iki kardeş ambulans kaçırdı

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon'da kavga eden kardeşlerin anneleri rahatsızlanınca gelen ambulansı kaçırarak hastaneye gittiler ve gözlatına alındılar.


Edinilen bilgiye göre Trabzon'un Ortahisar İlçesi Bahçecik mahallesinde iki kardeş kavga ettiler. Kavga sırasında anneleri rahatsızlanınca 112'yi arayarak Ambulans çağırdılar. Ambulansın gelmesi sonrasında kardeşlerden biri silahını çekerek havaya ateş etti. Ambulansta bulunan şoför ve sağlık ekibi şahsın silah çekmesi sonrasında korkarak kaçtı. Bu sırada üçüncü kardeş ve dayıları rahatsızlanan kadını Ambulansa koyarak hastanenin yolunu tuttu. Ambulansın ekibi 155'i arayarak ambulansın kaçırıldığını bildirdi.

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ambulansı takibe alarak hastaneye kadar izledi. Hastanede iki kardeş gözlatına alındı. 

TÜRK SAĞLIK SEN’DEN KINAMA

Türk Sağlık Sen konu ile ilgili yaptığı açıklamada saldırıyı ve saldırganları lanetlediklerini bildirdi.

Yapılan açıklamada, “hasta alma esnasında havaya ateş eidlmesi ile tehditle ambulanstan indirilen sağlık çalışanı arkadaşlarımıza geçmiş olsun diyoruz. Saldırıyı ve saldırganları lanetliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Haber: Şükrü Üçüncü


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler