Trabzon'da iki belediyenin projesine ödül

Türkiye belediyeler Birliği'nden Trabzon'da iki belediyeye ödül.

Trabzon'da iki belediyenin projesine ödül

Türkiye Belediyeler Birliği'nden Trabzon'da iki belediyeye ödül.

‘Yeşil Şehirler Fikir ve Proje Yarışması’nda Trabzon Büyükşehir Belediyesi “Elektrikli Araç Şarj İstasyonlarının Yenilenebilir Enerji ile Desteklenmesi”,  Arsin belediyesi de “Bisiklet Yolu” projesi ile ödül aldı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve Arsin Belediye Başkanı Mehmet Sait Gürsoy, ödüllerini Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın elinden aldı.

Küresel ısınmanın etkilerini azaltmak adına bisiklet kullanımını özendirmenin ve bölgemizde yaygınlaştırmanın hem vatandaşlarımızın sağlığı açısından hem de çevreye katkısı bakımından önemli olduğunu söyleyen Gürsoy, 'Bisiklet yolu projemizi uygulamaya başladık. Teknik analizler yapılıyor şu anda. Allah nasip ederse en kısa sürede bitirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. İlçemize hayırlı uğurlu olsun' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber