Trabzon'da iki bakanlı bayramlaşma: "Size mahçup olmayacağız"

Trabzon'da Bakan Süleyman Soylu ve Bakan Cahit Turhan'ın katılımı ile bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Trabzon'da iki bakanlı bayramlaşma: "Size mahçup olmayacağız"

Haber61 – Haber Servisi - Trabzon’da Kurban Bayramı dolayısıyla İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ın katılımıyla bayramlaşma töreni yapıldı.

Bayramlaşma törenine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ın yanısıra AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu, Slaih Cora, AK Parti Trabzon il Başkanı Haydar Revi, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Trabzon'da iki bakanlı bayramlaşma:

FINDIĞIN FİYATINI ERKEN AÇIKLAMAK ÖNEMLİYDİ

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun yaptıkları selamlama konuşması sonrasında konuşan AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, “Kestiğiniz kurbanlar kabul olsun inşallah. Birliğin beraberliği kardeşliğin üst düzeye çıktığı günler inşallah 3 gün olur. Her bayramda bu zenginlikleri yaşıyoruz. Milli ürünümüz fındık çok önemliydi. Giresun, Ordu, Samsun, Zonguldak, Adapazarı ve Düzce milletvekillerimizle canla başla mücadele edip milli ürün fındığın fiyatını erken açıklamak önemliydi. Çalışmalarımızı yaptık. Cumhurbaşkanımızla, Tarım bakanımızla konuştuk ve fiyatı açıkladık. Bize çifte bayram yaşattıkları için onlara teşekkür ediyoruz” dedi.

Trabzon'da iki bakanlı bayramlaşma:

Burada bir konuşma yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, bayramların birlik ve beraberlik olduğunu belirterek, “Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın. Bu birlik ve beraberlik için sınırlarımızda ülkemizin her köşesinde ülkemizin güvenliği için çalışan mücadele eden güvenlik güçlerimize, yine hastanelerde nöbet tutan sağlık görevlilerimize bütün kamu görevlilerimize teşekkür ediyoruz. Onlar bizim burada huzur içinde bayramlaşmamız için gayret ediyorlar, çalışıyorlar, nöbet tutuyorlar. Birlik ve beraberliğimizi daim etmek kucaklaşmak hepimiz için çok önemli. Bu bayramları bunun için fırsat olarak görmemiz lazım. Tüm dargınlıklarımızı unutup tüm milletimizle birlikte bayramın idrakini bayramın o güzel duygularını yaşamamız lazım” dedi. 

Trabzon'da iki bakanlı bayramlaşma:

“SİZE MAHCUP OLAMAYACAĞIZ”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı konuşmada “İnsanımızın nasıl yanında olduğumuzu elbette milletimiz bilir. Bursa’daki şehir hastanesi dünyadaki birçok ülkenin imrendiği noktada ve gelişmişlikle açtık. Türkiye kendi istikametinde gitmektedir ve bundan geri adım atmayacaktır. Bu ülke tarihinin en güvenli dönemine geldi. Memleketimiz bir başka noktaya doğru adım atmaktadır. Daha yeni başladık. Çok zengin, çok güçlü olacağız. Bayram seyran bakmayız, bu milletin başına kim musallat olursa onlarla mücadele ederiz. Çocuklarımıza sadece sınırları, içi güvenli değil yolları da güvenli bir Türkiye bırakmak istiyoruz. Çok çalışacağız, ele ele vereceğiz Size mahcup olamamak için çalışmaya devam edeceğiz. Bize güvenin 24 saat çalışıp etrafındaki coğrafya ya barışı kardeşliği getirmek için çalışacağız. Size mahcup olamayacağız. Emrinize amade olduğumuzu söylüyor, Allah’tan yaptığınız ibadetlerin kabul olmasını diliyoruz” dedi.

Bakan Süleyman Soylu ve Bakan Cahit Turhan konuşmaların ardından kurulan stantta vatandaşlarla bayramlaştı.

Trabzon'da iki bakanlı bayramlaşma:

Trabzon'da iki bakanlı bayramlaşma:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber