Trabzon'da hırsızlar yüzlerini göstermemek için şekilden şekle girdi

Trabzon’da 5 farklı markete giren hırsızların kameradaki görüntüsü dikkat çekti.

Trabzon'da hırsızlar yüzlerini göstermemek için şekilden şekle girdi

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da ekipler 5 ayrı marketten hırsızlık yapanları yakalamak için 75 saatlik kamera görüntüsünü izledi. 

Edinilen bilgiye göre Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Ramazan Ayı içerisinde iftar saatlerinde 5 ayrı markette meydana gelen hırsızlık olaylarını aydınlatmak için çalışma başlattı.

Marketlerden alınan toplamda 75 saatlik kamera görüntülerini inceleyen ekipler 11 Bin TL ve 330 paket sigara çaldıkları tespit edilen Z.A. ve U.S. isimli iki şahsı gözaltına aldı. Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen Z.A. ve U.S., işlemlerinin sonrasında mahkemeye sevk edilecek.

ŞEKİLDEN ŞEKİLE GİRDİLER

Öte yandan marketlere giren iki şahsın güvenlik kameralarındaki görüntüleri dikkat çekti. Şahıslar kameralarda yüzleri görünmemesi için üzerlerine örtü aldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler