Trabzon'da heyelanın izleri siliniyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Of ve Hayrat ilçelerinde etkisini gösteren şiddetli yağış nedeniyle meydana gelen sel ve heyelanların izlerini silmeye devam ediyor. 

Trabzon'da heyelanın izleri siliniyor

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Trabzon’un Of ve Hayrat ilçelerinde meydana gelen sel ve heyelanlar sonrası, yol temizleme çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. 22 mahallenin 21’inde ana yolların açılarak ulaşımın sağlandığı belirtilirken, ara yollarda ise çalışmalar devam ediyor. 

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN GÖREV BAŞINDAYIZ 
Büyükşehir Belediyesinden konu ile ilgili yapılan açıklamada, “Of ve Hayrat ilçelerimizde etkisini gösteren şiddetli yağışlar sonucu ne yazık ki bazı mahallelerimizde sel ve heyelanlar meydana geldi. Heyelanın yaşandığı ilk günden itibaren halkımızın ulaşımını sağlamak için çalışmalarımızı gece gündüz demeden sürdürüyoruz. Ekiplerimiz, şiddetli yağmur nedeniyle ilçelerde yaşanan sorunları çözmek adına üstün bir gayret gösteriyor. Her iki ilçemizde kapanan 22 mahalle yolumuzun 21’inde ulaşımı sağlamış durumdayız. Ara yollarımızda ise çalışmalarımız devam etmektedir. Henüz açılmayan yollar için de alternatif güzergahlar belirliyoruz. Öte yandan TİSKİ ekiplerimiz de su sorunu yaşanan mahallelerimizde arızaların giderilmesi için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarını sürdürüyor. Birçok mahallemize su verilirken, diğer mahallelerde ise çalışmalar devam ediyor” ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler