Trabzon'da heyelan tehlikesi

Karayolları Trabzon'daki heyelan tehlikesi ile ilgili uyardı.

Trabzon'da heyelan tehlikesi

Karayollarının yol yapım, köprü ve üstyapı onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor. 

Karayolları Genel Müdürlüğü yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun İzmit Doğu Kavşağı-Adapazarı Kavşağı arasında üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle 10 Eylül'e kadar 08.00-17.30 saatlerinde İzmit-Adapazarı yönü trafiğe kapatılacak. Ulaşım, İzmit Doğu Kavşağı'ndan D-100 yoluna yönlendirilecek ve Adapazarı Kavşağı'ndan tekrar otoyola katılım sağlanacak.

Kırıkkale - Kırşehir yolunun 4-5. kilometresinde Bahşılı Kavşak Köprü yapım çalışması nedeniyle bu kesimde bölünmüş yolun her iki istikameti de trafiğe kapatılarak, ulaşım servis yolundan iki yönlü gerçekleştiriliyor.

Kayseri - Kırşehir yolunun 89 - 94. kilometrelerinde  üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun diğer bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

Fatsa-Ordu-Piraziz yolunun 16. kilometresinde Cevizdere Köprüsü'nün Trabzon yönü trafiğe kapatılarak, ulaşım Samsun yönündeki köprüden iki yönlü yapılıyor.

Trabzon-Gümüşhane yolunun 35. kilometresinde meydana gelen heyelan tehlikesi nedeniyle trafik tek şeritten ve kontrollü sağlanıyor.

Tatvan ayrımı Bitlis yolunun 28 - 31. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları dolayısıyla trafik sağ şeritten, 31 - 33. kilometrelerinde ise sol şeritten çift yönlü gerçekleştiriliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber