Trabzon'da heyelan oldu, belediye müdahale etti

Trabzon Araklı'da toprak kayması nedeniyle kapanan yolu Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri açtı.

Trabzon'da heyelan oldu, belediye müdahale etti

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarına devam ettiği bildirildi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Trabzon Büyükşehir Belediyesinin, il genelinde yol yapım bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüğü ifade edildi.

Büyükşehir Belediyesinin, mahallelerde yaşanan heyelan olaylarına da kısa sürede müdahalede bulunduğu vurgulanan açıklamada, heyelanların tekrarlamaması için gerekli çalışmaların ivedikle gerçekleştirildiği kaydedildi.

Trabzon'da heyelan oldu, belediye müdahale etti

Açıklamada, yapılan çalışmaların da mahalle sakinleri tarafından takdirle karşılandığı işaret edilerek, "Araklı ilçesinin Pervane Mahallesi'nde toprak kayması sonucu kapanan yola Trabzon Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekiplerince anında müdahale edildi. Büyükşehir Belediyesi söz konusu alanda heyelan olaylarının tekrarlamaması için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Pervane Mahallesi Muhtarı Hüseyin Solmaz, mahallelerinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalardan ötürü memnuniyet duyduklarını ifade etti. " denildi.

Öte yandan açıklamada, Büyükşehir Belediyesinin aynı şekilde heyelan olaylarının yaşandığı Sürmene ilçesi Kahraman Mahallesi'ne de anında müdahale ettiği kaydedildi.

Trabzon'da heyelan oldu, belediye müdahale etti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber