Trabzon'da hayvanseverler Boncuk için ilaç arıyor

Vücudunda 50’den fazla saçma kurşunu bulunan Boncuk isimli kedi için Trabzon'da ilaç aranıyor.

Trabzon'da hayvanseverler Boncuk için ilaç arıyor

Vücudunda 50’den fazla saçma kurşunu bulunan ve kurşun zehirlenmesi riski taşıyan Boncuk isimli kedi, SUCCICAPTAL isimli ilaç bulunamazsa ölecek.


Geçtiğimiz Pazar günü kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından kasti olarak vücuduna 50’den fazla saçma kurşunu atılıp bir köşeye terk edilen Boncuk isimli kedi, bir hayvan sever tarafından bulunup veterinere götürüldü. Yaralı kediyle ilgilenen veteriner hekim, ‘’Boncuğun vücudundaki kurşunları çıkarılmasının mümkün olmadığı, bu kurşunlarla kısıtlı bir süre yaşayabileceğini zamanla kurşun zehirlenmesinde ölebileceğini ve zehirlenmeye SUCCICAPTAL isimli ilacın sadece engel olabileceğini söyledi. Şuan Trabzon Hayvan Severler Derneği’nde bulunan Boncuk için dernek üyeleri dört bir koldan bu ilacı arıyor. Üyeler; ‘’İlacı Trabzon’da bulamadık, zor bulunan bir ilaç umudumuzu kaybetmedik aramaya devam ediyor ve duyarlı insanların bu konuda yardımlarını bekliyoruz. ’dedi  Trabzon Habercisi


Trabzon'da hayvanseverler Boncuk için ilaç arıyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber