Anahtar Deliği - Hastane yönetimi dikkat etmeli! - 09.07.2022

Köse, geleneği deldi! Üçüncüoğlu boş durmuyor! Murat Zorluoğlu açıkladı, Beş bin kişiye istihdam mı sağladılar! Okuyan’dan anlamlı mesaj!

Anahtar Deliği - Hastane yönetimi dikkat etmeli! - 09.07.2022

KÖSE, GELENEĞİ DELDİ!

Yeni Merkez Hakem Kurulu açıklandı. Trabzonlu eski FİFA Kokartlı hakemlerinden İsmail Köse MHK’ ye girdi. İsmail Köse yıllarca üst düzey yardımcı hakemlik yaptı. İşine saygı duyan, iş disiplini olan, uyumlu ve hakkında bugüne kadar spekülasyon olmayan ender hakemlerden biridir. Trabzon’da MHK üyeleri 3-4 kişi arasında değişip duruyordu. İsmail Köse’nin MHK’ye girmesiyle Trabzon’daki portföy genişlemiş oldu. Köse bir anlamda, ‘3-4 kişi değil, kriterleri olan herkes MHK’ye girebilir’ geleneğini de deldi! Kendisine bu önemli görevde başarılar diliyoruz.

HASTANE YÖNETİMİ DİKKAT ETMELİ!

Trabzon Merkezde acil hastaların yükünün çeken Fatih Devlet Hastanesi ile ilgili olarak şikâyetler had safhada gelmeye başladı. Özellik Covıd-19 testlerinin yapıldığı alanda personelin zamanında işe gelmediği, hastaların test öncesinde aynı alanda uzu süre tutulduğu ve çalışan personelin hasta vatandaşlara kaba davrandığı yönünde şikâyetler alıyorduk! Dün bizlerde aynı hastaneye bahsi geçen Covıd -19 polikliniğine gittik. Vatandaşın şikâyetlerin de ne kadar haklı olduğunu tanıklık ettik. Sağlık çalışanlarımızın fedakârlık yaparak zor bir mesleği irca ettiklerini biliyoruz. Fakat hiçbir sebep, hastalara kaba davranmaya ve mesaiye geç gelmeye mazeret olmaz! Hastane yönetiminin gerekli uyarıları yapmasını ve sorunun çözülmesini arzu ediyoruz.

ÜÇÜNCÜOĞLU BOŞ DURMUYOR!

Trabzon Toptancılar Derneği Başkanı Mehmet Üçüncüoğlu, toptancıların sorunlarını çözmek ve ortak hareket etmek adına, arkadaşlarıyla birlikte bu derneği kurdu. Dernek çok kısa süre önce kurulmasına rağmen oldukça aktif. Başkan Üçüncüoğlu ve yönetim kurulu üyeleri sürekli sahada toptancı esnafıyla bir araya geliyor, sorunlarını dinliyor, birlikte çözüm önerilerini tartışıyorlar ve de beyin fırtınası yapıyorlar. Derneğin önümüzdeki günlerde önemli organizasyonlara imza atacağı belirtiliyor.

MURAT ZORLUOĞLU AÇIKLADI…

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, sosyal medya hesaplarında, ‘Kurban Bayramı süresi boyunca, toplu taşıma hizmetimiz ücretsiz olarak verilecektir’ açıklamasında bulundu. Zorluoğlu’nun bu paylaşımına siyasi muhalifleri de ‘beğen’ butonuna basarak destek verdiler.

BEŞ BİN KİŞİYE İSTİHDAM MI SAĞLADILAR!

Ortahisar Belediye Meclis üyesi Ömer Dayı, Maraş Caddesi’nin kadınlar pazarına dönük bölümünün fotoğrafını sosyal medya hesaplarında paylaşarak eleştirilerini sıraladı. Dayı şu ifadeleri kullandı; Bu fotoğrafta görünen yol Trabzon'umuzun en güzide Maraş Caddesi. Maraş Caddesi’nin bankaların olduğu alanı trafiğe kapatan, dolmuşları postanenin önüne tabiri ifadeyle 100 metre kare alana sıkıştıran, yolun sağını otopark, fotoğrafta gördüğünüz yeşil boyalı yeri taksi durağı yapan Büyükşehir Belediyesi, Maraş Caddesi’nde kapattığı alanın açılışını, devlet töreniyle yapıyor. Sanki 5 bin kişiye istihdam sağlamışlar! Ne diyorlar; Yaparsa Akp yapar!

OKUYAN’DAN ANLAMLI MESAJ!

Samsun 19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tefsir Anabilim Dalı öğretim üyesi Trabzonlu hemşerimiz, Prof. Dr. Mehmet Okuyan’dan anlamlı bayram mesajı. Okuyan, “Bayramın hayrını hayatına taşıyan ve sevindiği kadar değil, sevindirdiği kadar bayramı hak eden yiğitlere selam olsun! Bayramınız mübarek olsun.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar