Trabzon'da Harmantepe Şehitliği'nin hali içler acısı...

Köprübaşı'nda bulunan Harmantepe Şehitliği, bakımsızlık nedeniyle adeta dökülüyor.

Trabzon'da Harmantepe Şehitliği'nin hali içler acısı...

Haber61 / Haber Merkezi

Köprübaşı ilçesi Harmantepe Yaylası’nda bulunan Harmantepe Şehitliği’nin bakımsızlık nedeniyle döküldüğünü söyleyen Ercan Sinaner isimli iş adamı, şehitliğin ihmal yüzünden harabeye dönüşmesinden yakındı. 


Şehitliğin son halini görüntüleyerek Haber61'e ulaştıran Barış Sancak isimli iş adamı, ilgisizlik ve denetimsizlik nedeniyle şehitlik ve şehitliğe giden yolun bakımsızlığından dert yandı. 

"TRABZON'UN ŞEHİTLİĞİ NEDEN ERZURUM'A BAĞLI"

Harmantepe Şehitliği'nin, Erzurum'da bulunan 9. Kolordu Komutanlığı'na bağlı olduğunu ancak kimsenin ilgilenmediğini ifade eden Barış Sancak, "Trabzon'da bulunan bir şehitliğin Erzurum'a bağlı olması da işin enteresan diğer yanı. Kırık mermerler, çimento torbaları, tüm bu kötü görüntü 3-4 yıldır düzeltilmeyi bekliyor. Müteahhit kaçtı gitti, kimse de denetlemediği için bu halde kaldı. Yetkililer eğer ilgilenemiyorlarsa müsade etsinler biz 3-4 iş adamı bir araya gelelim ve burayı yaptıralım. Yeter ki şehitlerimize, şehitliğimize sahip çıkılsın" diye seslendi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler