Trabzon'da görevli 3 müdür terfi etti

Trabzon'da görevli 3 müdür terfi etti

Trabzon'da görevli 3 müdür terfi etti
Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Yüksek Değerlendirme Kurulu (YDK)  ve Merkez Değerlendirme Kurulu (MDK) kararıyla Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli 3 personel bir üst rütbeye terfi etti.
 
Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; 3201 sayılı Emniyet Teşkilatı Kanunu'nun 55'inci maddesi ve Emniyet Hizmetleri Sınıfı Personeli Rütbe Terfileri ve Değerlendirme Kurullarının Çalışma Usul ve Esaslarına İlişkin Yönetmelik hükümleri uyarınca oluşturulan 16 Kasım 2016 tarih ve 2016/2 yılı Yüksek Değerlendirme Kurulu (YDK) tarafından yapılan değerlendirme sonucunda İl Emniyet Müdürlüğünde görevli 2 şube müdürü ile Çarşıbaşı İlçe Emniyet Müdürü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da imzası ile birlikte bir üst rütbeye terfi etti.
 
Trabzon İl Emniyet Müdürlüğünde bir üst rütbeye hak kazanan isimler şöyle;
 
Kaçakçılık ve Organize Suçlar İle Mücadele Şube Müdürü Ozan Altuğ, 3’ncü Sınıf Emniyet Müdürlüğünden 2’nsi sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi etti. ( İl Emniyet Müdür Yardımcısı)
 
Çarşıbaşı İlçe emniyet Müdürü Öner Kaya 3’ncü Sınıf Emniyet Müdürlüğünden 2’nsi sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi etti. ( İl Emniyet Müdür Yardımcısı)
 
İstihbarat Şube Müdürü İlhan Yıldırım 4’ncü sınıf Emniyet Müdürlüğünden 3’ncü sınıf emniyet müdürlüğüne terfi etti.
 
Haber : Şükrü Üçüncü

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber