Trabzon'da gönüllülerden huzurevine ziyaret

Trabzon Büyükşehir Belediyesi gönüllüleri, yaşlıları ziyaret etti.

Trabzon'da gönüllülerden huzurevine ziyaret
Trabzon Büyükşehir Belediyesinin gönüllüleri, Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, gönüllülerin huzurevinde kalan yaşlılarla bir araya gelerek, onlarla sohbet ettiği bildirildi.

 "Bilinçli bireyler, şehrine sahip çıkan kimlikler" sloganıyla gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, bireylerin var olduğu topluma ve şehrine katkıda bulunma arzusunu, gönüllülük esasına göre eyleme dönüştürdüğü belirtildi. 

Belediye gönüllülerinin, herhangi bir kişisel fayda ve ideolojik amaç gütmeden gönüllülük ilkesiyle faaliyet sürdürdüğü kaydedilerek, projeyle karşılık beklemeden yaşadığı topluma katkı sağlamak isteyen ve bunun için emek veren gönüllülerin bir araya geldiği aktarıldı.

Açıklamada, yaşlılara çeşitli ikramlarda bulunan gönüllülerin, yaşlıların bakımlarında kullanılmak üzere huzurevi yetkililerine iki tekerlekli sandalye ve koltuk değneği bağışladığı da kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler