Trabzon'da Geleceği Yazan Kadınlar Projesi sunumları yapıldı

Geleceği Yazan Kadınlar Projesi kapsamında verilen eğitimlerin ardından proje sunumları yapıldı.

Trabzon'da Geleceği Yazan Kadınlar Projesi sunumları yapıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ve Turkcell işbirliğinde hayata geçirilen Geleceği Yazan Kadınlar Projesi'nde eğitimler sonucunda katılımcıların ortaya koyduğu fikirlerin proje sunumları gerçekleştirildi.

Projenin uygulandığı 24 ilden biri olan ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirilen Geleceği Yazan Kadınlar Projesi eğitimleri, 16 Mart 2019 tarihinde başladı. Kadınlara yazılım ve mobil uygulamalar konusunda eğitim vermek suretiyle kadın istihdamı ve girişimciliğine katkı sağlamayı amaçlayan projede eğitimlerde son aşamaya gelindi.

Üniversite öğrencilerinden oluşan grupta katılımcılar proje fikirlerini oluşturmaya başladı. Ortaya çıkan fikirler ve geliştirilecek mobil aplikasyonlar konusunda hazırlanan sunumlar, proje mentörleri TTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Zihni Serdar ve TTSO Bilgi İşlem Sorumlusu Göker Ersan tarafından incelendi. Mentörler geliştirilen projelerin başarıya ulaşabilmeleri açısından görüşlerini katılımcılar ile paylaştı.

Proje sunum etkinliğine katılan TTSO İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Nurcan Göç, Başkan Yardımcısı Zuhal Akyüzlü ve Vildan Özmen de geleceğin potansiyel kadın girişimci adaylarına desteklerini sundu.

Trabzon'da Geleceği Yazan Kadınlar Projesi sunumları yapıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler