Trabzon'da Gaziler Günü töreninde kriz

Trabzon'un çarşıbaşı ilçesinde törende kriz yaşandı.

Trabzon'da Gaziler Günü töreninde kriz

Haber61/Haber Servisi - 

Trabzon’da gaziler günü nedeniyle yapılan törende kriz yaşandı.

Çarşıbaşı Kaymakamlığının önderliğinde yapılan Gaziler Günü töreni ilçe kaymakamlığı önünde sabah gerçekleşti. 

Kaymakam Burak Yılmaz’ın da hazır olduğu törende tüm kurumların çelengi bulunurken Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu’nun törene katılmaması tepkilere neden oldu.

İlçe Esnaf Odası Başkanı Egemen Kaynar, törende zabıtaya doğru bağırarak, ”Bu vatan için canını verenler, yaralananlar için şurda saygı duramayanlar var öyle kmi? Gidin başkanınızı çağırın! Nerede başkan? Çelengini kim koyacak? Nedir bu rezalet. Ben böyle birşey hayatımda görmedim. Yazıklar olsun. Hadi kendin mazeret bildirmiyorsun, gelmiyorsun bir tane temsilcini göndersene. Bu kadar olmaz böyle şey olmaz. ” dedi.

MHPli Belediye Başkanı Nuhoğlu, ise konuyla alakalı suskunluğunu koruyor.

Kaymakam Yılmaz, belediye başkanı ile çelenk koyması gerekirken Başkan Nuhoğlu veya temsilcisi olmadığından çelengi gaziler derneği başkanı Mehmet Sevgi ile öne çıkardı ve saygı duruşunda bulunuldu.

Kaymakam Burak Yılmaz’ın da törende yaşanan krizden dolayı sinirli olduğu gözlendi. 

Başkan Mümin Nuhoğlu’nun konuyla alakalı açıklama yapması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber