Trabzon'da gazete manşetleri "Karadeniz, Taka, Kuzey Ekspres, Sonnokta, Günebakış Gazetesi " 22.11.2017

Trabzon yerel basınında bulunan Karadeniz, Günebakış, Taka ve Kuzey Ekspres gazetelerinin ön ve arka manşetlerinde neler var? İşte detaylar...

Trabzon'da gazete manşetleri  "Karadeniz, Taka, Kuzey Ekspres, Sonnokta, Günebakış Gazetesi " 22.11.2017
Taka Gazetesi - ön sayfa – 22.11.2017

NAZMİYE ÇAM CİNAYETİNDE YENİ GELİŞMELER YAŞANIYOR

YILAN HİKAYESİ

TALEPTE BULUNDU

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde 8 yıl önce işlenen ve Türkiye gündeminden düşmeyen Nazmiye Çam cinayetinde ilginç bir detaya ulaşıldı. Edinilen bilgiye göre, cezaevinde bunalıma girdiği öğrenilen Ahmet Çam'ın yeniden ifade vermek istediğini söyleyerek sürekli yetkililer ile görüşme talebinde bulunduğu öğrenildi.

AYNI BİLGİLERİ VERİYOR

18 Yaşından Küçük olduğu için 20 yıl ceza alan Ahmet Çam'ın "Davanın seyrini değiştiren bilgiler vereceğim" dediği ve cezaevi savcısına mahkemede verdiği bilgilerin aynısını verdiği öğrenildi. Çam cinayetinde 1. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından Ali Yaşar Çam (57) ve oğlu Hasan Şükrü Çam'ı (35) müebbet hapis cezasına çarptırılmıştı



Taka Gazetesi – Spor Sayfası – 22.11.2017

DEVREYE KADAR KAYIP YOK!

Trabzonspor'da Osmanlıspor maçı öncesi ligin ilk yarısının bitimine 6 hafta kala 18 puan hedefi koyulmuştu

Moraller Tavan Yaptı Başkent ekibini 4-3 mağlup ederek 6’da 6’nın ilk maçını fire vermeden geçen Bordo-Mavililer, üst sıralardaki takımların puan kaybı yaşamasıyla da haftayı karlı kapatan ekiplerden biri oldu. Bordo-Mavili ekipte teknik direktör Rıza Çalımbay'ın amacı devre arasına kadar kayıpsız gitmek. Bu anlamda, 26 Kasım Pazar günü oynanacak olan Sivasspor maçı da büyük önem taşıyor.  Sivasspor’a Dikkat Bu sezon deplasmanda galip gelemeyen Bordo-Mavili ekip, hem ilk deplasman galibiyetini almak hem de seriyi bozmamak istiyor. Sivasspor’un Fenerbahçe ile oynadığı maçı yardımcılarına izleten teknik adam Çalımbay, gerekli analizlerini yaparak bunları oyuncularıyla paylaşacak. Ancak Osmanlıspor karşısında oynanan futbol, camiayı memnun etmezken Sivasspor karşısında çok daha tempolu ve hatasız bir oyun ortaya koyulması gerektiğine vurgu yapılıyor. 


 
Kuzey Ekspres – Ön Sayfa – 22.11.207

İYİ PARTİ TRABZON İL BAŞKANİ HASAN SAKA:

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Hasan Saka, ilk basın toplantısını düzenledi, "Bu ülkenin kaderini İyi Parti değiştirecek" dedi

BERABER BAŞARACAĞIZ

BİR ŞEY başarılacaksa hep birlikte başaracağız" diyen Hasan Saka, "Çünkü bu son viraj, son umut, önce siz inanacaksınız. Her şeyle kavga eden bir iktidarımız var. Onlar ülkenin bekasından çok kendi bekalarını önemsiyorlar. Aziz milletimize onların umutları olacağımıza dair söz verdik" diye konuştu.

KADERİ DEĞİŞTİRECEĞİZ

HASAN SAKA, "Ayağına taş değen bizimle gelmesin. Ayağına değecek taşta, çekecek acıyı önemsiyorsa bizimle beraber yürümesin. Biz değil elimizi taşın altına koymayı, bedenimizi koymayı hedefledik. O aşkla o istekle yola çıktık. Bize halkımızın verdiği destekle bu ülkenin kaderini değiştireceğiz" dedi.



Kuzey Ekspres – Spor Sayfası – 22.11.2017

Şikeden Ne Haber?

Trabzonspor’da geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından "adalet istiyoruz" mesajıyla bir video yayınlanmıştı. Zaman zaman toplumdaki tansiyonun durumuna göre şike konusunda göndermelerde bulunan Bordo Mavili Yönetim, izlenen strateji konusunda ise herhangi bir bilgilendirme yapmıyor.

 Yönetimde şikeyle ilgili süreci takip eden Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu'nun da istifasının ardından bu yöndeki bilgi akışı tamamen kesilmiş durumda.

INFANTİNO İSTANBUL'A GELİYOR

BU ARADA FIFA Başkanı Infantino'nun bugün İstanbul'a gelecek olmasının ardından gözler Trabzonspor yöneticilerin bu isimle temasa geçip geçmeyeceklerine çevrildi. Bordo Mavili renklere gönül verenler, kulüpten, video yayınlamaktan çok son durumla ilgili açıklama yapılmasını isterlerken, hakkın iadesi doğrultusunda yurt dışındaki temaslar kadar yurt içindeki girişimlerin de büyük önem taşıdığı görüşünde birleşiyorlar. Yönetimin özellikle TFF nezdinde tavır koymaması tepki topluyor
 








 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler