Trabzon'da Futsal maçlarına yoğun ilgi

Gençler kategorisi Futsal İl Birinciliği müsabakalarında salonlar tıklım tıklım doluyor.

Trabzon'da Futsal maçlarına yoğun ilgi

Trabzon’da devam eden Okul Sporları Futsal İl Birinciliği maçları nefes kesiyor. Büyük bir katılımın olduğu müsabakalarda tribünlerdeki coşku da organizasyona büyük renk katıyor.


Müsabakalara bay ve bayan toplam 73 takımın katıldığını hatırlatan Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, “Gençler kategorisinde oynanan maçlarda lise öğrencileri ders stresini atarken hem spor yapıyor, hem de yeni dostluklar kuruyor. Katılımın yüksek olması, çocuklarımızın sporla iç içe bulunması her açıdan sevindirici” diye konuştu.

Müsabakaların 3 merkez halinde Ortahisar, Sürmene ve Vakfıkebir’de yapıldığını hatırlatan Okul Sporları Şube Müdürü Yusuf Çebi de, “Lig usulü oynanan 3’lü grup maçlarının tamamlanmasının ardından eleme maçları yapılacak. Birinci olan takım Türkiye şampiyonasında Trabzon’u temsil edecek” ifadelerini kullandı.

Maçların çok çekişmeli geçtiğinin altını çizen Yusuf Çebi, müsabakalara sporcuların yanı sıra öğrenci ve velilerin de büyük ilgi gösterdiğini ve tribünlerin her maçta coşkulu taraftarlarca tıklım tıklım dolduğunu hatırlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler