Trabzon'da flaş istifa! İşte İYİ Parti'nin Trabzon'dan ilk adayı!

Trabzon siyasetinin tanınan yüzü İYİ Parti'den milletvekili adayı oluyor.

Trabzon'da flaş istifa! İşte İYİ Parti'nin Trabzon'dan ilk adayı!

Haber61 / Haber Servisi / Selay Saykal

Trabzon'un sevilen simalarından akademisyen Hüseyin Örs, 24 Haziran genel seçimlerinde İYİ Parti'den milletvekili adayı olmak için üniversitedeki görevinden istifa etti. 


Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olan Hüseyin Örs, bugün istifasını KTÜ yönetimine iletti. Yeniden siyaset gömleği giymeye hazırlanan Örs'ün, kısa zamanda İYİ Parti'den milletvekiliği için adaylık başvuru yapacağı öğrenildi. 

ADAYLIK SİNYALİ VERMİŞTİ

Hüseyin Örs dün sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla, İYİ Parti'den milletveiki adayı olacağının sinyalini vermişti. Örs, öğrencileriyle arasında geçen diyalogu şu şekilde anlatmıştı: 

"Talebelerime tamamını diyemedim.

Bugün amfideydi dersim. Dersin sonunda "Yarın çok önemli bir kararın arefesindeyim. Bilin ki; kararım sizin geleceğiniz içindir. Hakkınızı helal edin, Çocuklar..." dedim o kadar.

"Kararınız inşallah İYİ olur Hocam..." dediler. Gözler doluydu, gözlerimiz...

Yaşlar ışıldıyordu ışıkta, sevgi doluydu, inançlıydı, korkusuzdu..."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler