Trabzon'da film gibi olay! Polis aracına ve polise çarparak kaçtı

Trabzon’da aranan şahıs araçla polis aracına ve bir polise çarparak kaçtı. Çarptığı polisin bacağı kırıldı.

Trabzon'da film gibi olay! Polis aracına ve polise çarparak kaçtı

Trabzon’da aranan şahıs kullandığı araçla polis aracına ve polis memuruna çarptı. Polis memurunun bacağı kırılırken kaçan şahıs takip sonucunda yakalandı.

Edinilen bilgiye göre hırsızlık suçundan aranan O.D. isimli şahsın içinde bulunduğu aracı Trabzon İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler durdurmak istedi. Şahıs araçla polis aracına ve bir polis memuruna çarparak kaçtı.

Trabzon’da aranan şahıs 1 polisi yaraladı

POLİS MEMURUNUN BACAĞI KIRILDI

Olayda polis memurunun bacağı kırılırken kaçan araç yaşanan kovalamaca sonucunda Faroz mevkii Devlet Sahil Yolunda yakalandı.

Yaralanan polis memuru 112 Acil Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrasında hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

O.D.’nin bulunduğu araçta yapılan aramada 1 adet uyuşturucu kullanımına yarayan Cam Düzenek ve farklı bir araca ait iki adet plaka ele geçirildi.

Gözaltına alınan şahıs hakkında soruşturma başlatılırken kullandığı araca ait olmayan plaka bulundurmaktan da adli ve idari işlem başlatıldı.

Öte yandan 2 bin 907 TL para cezası, 40 ceza puanı uygulandı ve ehliyeti geri alındı.

Trabzon’da aranan şahıs 1 polisi yaraladı

Trabzon’da aranan şahıs 1 polisi yaraladı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber