Trabzon'da FETÖ operasyonu: Akademisyenler gözaltında

Trabzon Emniyet Müdürlüğü yaptığı operasyonla Ağrı İl İmam yardımcısı ve üst düzey yöneticisi ile çok sayıda FETÖ şüphelisini gözaltına aldı.

Trabzon'da FETÖ operasyonu: Akademisyenler gözaltında

Haber61 / Haber Servisi

Trabzon'da yapılan FETÖ operasyonunda 4 ayrı şehirde aramaları bulunan FETÖ şüphelileri yakalandı.

Haber61'in edindiği bilgiye göre, Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nün yaptığı FETÖ operasyonuyla, Ağrı Emniyet Müdürlüğü'nce aramaları bulunan FETÖ Ağrı İl İmam yardımcısı olduğu tespit edilen ve Trabzon yapılanmasında üst düzey görev alan Ş.A, KTÜ öğretim görevlisi Ş.D., KTÜ öğretim görevlisi Doç Dr. F.Y. ile F.A., Kars Emniyeti'nce aranan O.Ç., Bartın'da gaybubet operasyonu firarisi N.İ., Artvin Emniyeti'nce aranan S.Ö., KTÜ'de görevliyken kamudan çıkartılan S.Ö. ve üniversite öğrenci evleri sorumlusu büyük bölge talebe mensubu olarak faaliyet yürüten E.Y. simli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı.

Ayrıca, KTÜ'de araştırma görevlisi olarak görev yapan G.D. ile ceza evinde tutuklu bulunan örgüt mensuplarıyla bağlantılı olan S.G. isimli şahıslar hakim karşısına çıkarıldı. Şahıslar, adli makamlarca adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber