Trabzon'da FETÖ'nün "Gaygubet Evine" baskın!

Trabzon'da FETÖ'ye yönelik operasyonlar devam ediyor

Trabzon'da FETÖ'nün "Gaygubet Evine" baskın!

Haber61 Haber Servisi

Trabzon Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından FETÖ'nün Trabzon'da tespit edilen Gaygubet Evi'ne operasyonyapıldı. Operasyonda sözde Milli Eğitim İmamı yakalandı.

Haber61'in edindiği bilgilere göre;

 İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan ortak çalışmalar neticesinde, FETÖ' / PDY silahlı terör örgütünün Trabzon'da bir sitede bulunan Gaygubet Evi tespit edildi. Tespit edilen adrese yapılan operasyonda; daha önce de FETÖ'den aranması bulunan örgütün öğretmenlerden sorumlu sözde Milli Eğitim İmamı olan emekli öğretmen İ.D. isimli şahsın yanı sıra KHK ile daha önce ihraç edilen öğretmenler L.E. ile H.B isimli şahıslar gözaltına alındı.

Ayrıca evde gerçekleştirilen aramada 52.100TL, 12.620 Euro, 1.160 Dolar ve çok sayıda telefon ve bilgisayar da bulunarak el konuldu.

Gözaltına alınan şahıslarla ilgili işlemlerin KOM Şube Müdürlüğünce yürütüldüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber